Is uw dierbare overleden, dan staan onze professionele uitvaartverzorgsters Anita Messelaar en Marjan Korver u met raad en daad terzijde.

Zij bieden steun aan nabestaanden, helpen hen met het maken van beslissingen en verzorgen de uitvaart zonder commercieel gewin.

Overlijden melden?
Bel: 0224-563511

Onze uitvaartverzorgsters zijn
24 / 7 bereikbaar.

Anita Messelaar

In het najaar van 2011 werd ik benaderd of ik geïnteresseerd zou zijn om uitvaartverzorgster te worden. Het leek het me een grote uitdaging om alles wat met een uitvaart te maken heeft eigen te maken.

Vanaf dat moment verzorgde ik diverse uitvaarten met de vereniging. Inmiddels ben ik zelfstandig uitvaartverzorgster

Wie ik ben: Anita Messelaar geboren in ’t Veld in 1960 als 12e van het gezin Wijnker. Getrouwd met Marijn en samen hebben wij een dochter en wonen in het pittoreske Zijdewind.

Lees verder

Marjan Korver – van Rijn

Mijn naam is Marjan Korver-van Rijn, geboren en getogen in Warmenhuizen, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik ben getrouwd met Johan en heb twee kinderen die zelfstandig wonen. Voordat ik in de uitvaartverzorging ging werken ben ik werkzaam geweest op de röntgenafdeling in een ziekenhuis.

De laatste jaren werkte ik parttime in de zorg. In die jaren raakte ik steeds nauwer betrokken bij de uitvaartverzorging. In 2015 ben ik uitvaartverzorgster voor uitvaartvereniging Zijpe geworden.

Lees verder

Uitvaartvereniging Zijpe zet zich in voor stijlvolle en betaalbare uitvaarten van leden en niet-leden. Wij begeleiden nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot na de crematie of begrafenis, zodat zij de rust krijgen om afscheid van hun dierbare te nemen op een manier zoals dat gewenst is.

De vereniging werkt zonder winstoogmerk en maakt geen onderscheid in geloof, achtergrond of woonplaats.

De vereniging is onder andere actief in regio:
Schagen, ’t Zand, Callantsoog, Groote Keeten, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Petten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Schagerbrug, Oudesluis en ruime omgeving