Even voorstellen…..
Wanneer een dierbare overlijdt staat de wereld even stil. In de dagen die hierna volgen mag er veel geregeld worden om invulling te geven aan het naderende afscheid.
Graag sta ik u hier in bij en help ik u met het maken van de juiste keuzes, stap voor stap want u hoeft niet alles op de eerste dag beslissen. Ik bied u houvast en rust in de hectische dagen die een overlijden vaak met zich meebrengt.

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in het crematorium in Schagen heb ik eind 2011 de stap gemaakt om als uitvaartverzorgster verder te gaan. In de afgelopen jaren heb ik veel uitvaarten mogen begeleiden voor uitvaartvereniging Zijpe.

Op een frisse en eigentijdse manier bekijken hoe we de uitvaart van uw dierbare écht persoonlijk kunnen maken. Samen zorgen voor een waardig afscheid, zodat u met warmte, liefde en herkenbaarheid terug denkt aan hoe mooi het is geweest.

En wie ben ik dan; geboren in ’t Veld in 1960 als 12de van het gezin Wijnker. Getrouwd met Marijn Messelaar en samen hebben wij een dochter. We wonen alweer 38 jaar in het pittoreske Zijdewind in een heerlijk huisje aan het water, echt genieten.

Anita Messelaar