Wilt u een verzekering afsluiten, dan verwijzen wij u door naar Nuvema. Daar kunt u een polis afsluiten die (bepaalde) kosten van de uitvaart vergoedt.

Wilt u géén verzekering maar wel een bedrag opzij zetten voor uw uitvaart?
U kunt via de vereniging een bedrag sparen voor uw uitvaart. Wij bieden daarvoor de premiereserve en de Uitvaart-spaarrekening aan. Daarmee kunt u voorzien in 100% van uw uitvaartkosten.

Heeft u al een uitvaartverzekering?
Dan dekt deze de kosten van de uitvaart die wij verzorgen. De vereniging regelt de administratieve afwikkeling voor u. Datgene wat de verzekeraar niet vergoedt, wordt in rekening gebracht bij de nabestaanden.