uitvaartverzorging Anita Messelaar en Marjan Korver

Uitvaartvereniging Zijpe werkt samen met de professionele uitvaartverzorgsters Anita Messelaar en Marjan Korver. Zij zijn jarenlang actief in het vak en verzorgden tot volle tevredenheid van diverse nabestaanden vele uitvaarten voor leden en niet-leden. Bent u lid van de vereniging? Dan ontvangt u enkele honderden euro's korting op de eindfactuur.

Is uw dierbare overleden? Bel binnen enkele uren na overlijden onze uitvaartverzorgsters: 0224-563511.
(dag en nacht bereikbaar voor leden en niet-leden)

anita messelaar

Anita Messelaar

In het najaar van 2011 werd ik benaderd of ik geïnteresseerd zou zijn om uitvaartverzorgster te worden. Het leek het me een grote uitdaging om alles wat met een uitvaart te maken heeft eigen te maken. Vanaf dat moment verzorgde ik diverse uitvaarten met de vereniging. Inmiddels ben ik zelfstandig uitvaartverzorgster en werk ik 15 uur per week in het crematorium.

In de afgelopen jaren heb ik een behoorlijk aantal uitvaarten mogen begeleiden. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om families bij te mogen staan in deze voor hen zo verdrietige tijd.

Wanneer een dierbare overlijdt, dan staat de wereld even stil. In de dagen die hierna volgen moet veel geregeld worden om invulling te geven aan het naderende afscheid. Graag sta ik u hierin bij en help ik u bij het maken van de juiste keuzes. Stap voor stap, want u hoeft niet alles op de eerste dag te beslissen. Ik bied u houvast en rust in de hectische dagen die een overlijden vaak met zich meebrengt. Vanuit mijn hart en met warme betrokkenheid gaan we er samen voor zorgen dat het afscheid een herinnering voor het leven is.

Marjan Korver

Mijn naam is Marjan Korver - van Rijn, geboren en getogen in Warmenhuizen, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik ben getrouwd met Johan en heb twee kinderen die zelfstandig wonen.
Voordat ik in de uitvaartverzorging ging werken ben ik werkzaam geweest op de röntgenafdeling in een ziekenhuis. Daarnaast heb ik jarenlang baliewerkzaamheden op een postkantoor verricht en de laatste jaren werk ik parttime in de zorg.

Eens komt er een moment in je leven dat je afscheid moet nemen van een dierbare in je naaste omgeving. Dat was voor mij ook het moment waarop ik meer over de dood en het afscheid ging nadenken. In de jaren die volgden raakte ik steeds nauwer betrokken bij de uitvaartverzorging en dit heeft ertoe geleid dat ik nu bijna drie jaar werkzaam ben bij de uitvaartvereniging van Warmenhuizen.

Als u op dat moment in uw leven staat waarop u afscheid moet nemen van uw dierbare, dan wil ik u graag daarbij begeleiden en tot steun zijn. Samen zorgen we voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare dat geheel naar wens verloopt.

Anita Messelaar en Marjan Korver
Uitvaartverzorgsters bij Uitvaartvereniging Zijpe

schagen, uitvaartvereniging, uitvaartverzorging, uitvaartzorg, overlijden, crematie, uitvaarten, overledene, vereniging, uitvaartcentrum, uitvaartverzorgster, anita messelaar, begrafenis, zijpe, burgerbrug, sint maartensbrug, 't zand, oudesluis, overlijden melden, uitvaartkosten, kerk, kerken, uitvaartverzekering, schagerbrug, callantsoog, grote keeten, petten, sint, maartensbrug, maartenszee, uitvaartverzorger, overlijden, uitvaart, begrafenis, crematieoverlijden, begeleiden, begrafenis, crematie, begraven, crematorium, rouwkaart, advertentie, bloemen, herdinkingsdienst, rouwvervoer, opbaren, uitvaartkist, laatste wensen formulier, uitvaartvereniging zijpe, nieuwe niedorp